Mode

312 bedrijven

Beoordelingen, reviews en ervaringen van alle Online Shops

Van kleding tot schoenen tot accessoires. Alles voor het compleet maken van je outfit. Online modewinkels hebben het allemaal voor je op voorraad. Maar wat is nu de beste keuze? 

Reviewbird beoordeelt de ervaringen, betrouwbaarheid en reviews van online modewinkels om jou te helpen met je keuze.

Modewinkels hebben ieder een eigen assortiment met hun eigen voordelen en nadelen. Dat kan de keuze soms wat ingewikkeld maken. Daarom helpen we je hier graag mee verder. 

De online mode winkels hebben we voor je onderverdeeld in subcategorieĆ«n, zodat je gemakkelijker kan zoeken naar de winkel waar je meer over te weten wil komen. Reviewbird schrijft altijd een onafhankelijke conclusie over de betrouwbaarheid, reviews en ervaringen over het online platform. 

Reviewbird heeft 80 beoordelingen en reviews van online shops verzameld. We kijken niet alleen naar de goedkoopste of voordeligste online winkel, maar kijken ook naar de voorwaarden en de betrouwbaarheid van de aanbieder.


Iedere online webshop heeft haar eigen voorwaarden. We zetten voor je op een rijtje waar je rekening mee moet houden voordat je je favoriete item aanschaft.

Levering en retourbeleid

Zoek van tevoren altijd even uit binnen hoeveel dagen je bestelling thuis wordt verwacht. Als het goed is, is dit te vinden in de informatie over het product. Je ziet hier bijvoorbeeld ook de verzendkosten, de geschatte leverdatum- of periode en de mogelijkheid tot retourneren. 

Over het algemeen heb je na aanschaf van een product 14 dagen de tijd om beroep te doen op je herroepingsrecht. Je mag het artikel dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product retourneren, waarna je het aankoopbedrag terug ontvangt. Echter heeft ieder bedrijf zijn eigen regels hiervoor. 

Binnen hoeveel dagen mag je retourneren bij het bedrijf? Zijn de onkosten voor de consument? Krijg ik alles terug? Dit kan je uitzoeken, voordat je de bestelling plaatst. 

Klantenservice

Heb je een vraag over een product of item dat je wil kopen of een vraag over de levering van je gekochte item? Neem dan contact op met de klantenservice van het desbetreffende bedrijf.