Online shop

1302 bedrijven

Beoordelingen, reviews en ervaringen van alle Online Shops

Online shoppen is niet meer weg te denken uit de samenleving tegenwoordig. Vrijwel alles is online te verkrijgen op verschillende platforms waar je inspiratie op kan doen of zelfs een artikel kan kopen. 

De online winkels variëren van aanbod, prijs en nog veel meer. Dat maakt het soms moeilijk om een goed platform te kiezen voor jouw eventuele aankoop. We snappen dat je hierin soms wat hulp kan gebruiken. 

Reviewbird snapt dat je hier tegenaan kan lopen. We hebben de online shops voor je onderverdeeld in sub categorieën. Iedere site heeft een onafhankelijke beoordeling gekregen vanuit Reviewbird. 

Iedere online shop wordt onafhankelijk beoordeeld. We geven jou een inzicht van de ervaringen, beoordelingen en reviews, om jou meer informatie te geven over de online shop.

Reviewbird heeft 0 beoordelingen en reviews van online shops verzameld. We kijken niet alleen naar de goedkoopste of voordeligste online winkel, maar kijken ook naar de voorwaarden en de betrouwbaarheid van de aanbieder.Een online shop biedt veel gemak en comfort. Je kiest jouw favoriete item en ontvangt hem thuis aan de deur. Ieder online shop heeft een aantal overeenkomende factoren die handig zijn om uit te zoeken, voordat je je favoriete item koopt. 

Levering en retourbeleid

Zoek van tevoren altijd even uit binnen hoeveel dagen je bestelling thuis wordt verwacht. Als het goed is, is dit te vinden in de informatie over het product. Je ziet hier bijvoorbeeld ook de verzendkosten, de geschatte leverdatum- of periode en de mogelijkheid tot retourneren. 

Over het algemeen heb je na aanschaf van een product 14 dagen de tijd om beroep te doen op je herroepingsrecht. Je mag het artikel dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product retourneren, waarna je het aankoopbedrag terug ontvangt. Echter heeft ieder bedrijf zijn eigen regels hiervoor. 

Binnen hoeveel dagen mag je retourneren bij het bedrijf? Zijn de onkosten voor de consument? Krijg ik alles terug? Dit kan je uitzoeken, voordat je de bestelling plaatst. 

Klantenservice

Heb je een vraag over een product of item dat je wil kopen of een vraag over de levering van je gekochte item? Neem dan contact op met de klantenservice van het desbetreffende bedrijf. 

De contactinformatie vind je vaak terug onder een kopje als ‘contact’ of ‘klantenservice’. Kan je geen telefoonnummer vinden? Het is altijd mogelijk een bedrijf te bereiken via e-mail of via een contactformulier. 

Zoek de online shop waar je vragen over hebt op via Reviewbird. Wij geven een overzicht van de betrouwbaarheid van het bedrijf en kunnen eventuele vragen alvorens misschien al voor je beantwoorden. Ook geven wij bij ieder bedrijf een onafhankelijke conclusie over de betrouwbaarheid van de aanbieder.